Програми
Какво (не) знаем за МВР?

15.01.2009

"Какво (не) знаем за МВР?" е темата на конференцията, която организират Институт "Отворено общество" - София, Фондация "Програма Достъп до информация" и Министерството на вътрешните работи. Участниците в събитието ще обсъдят значението и необходимостта от обществена информация за дейността на МВР и някои типични казуси по Закона за достъп до обществена информация, свързани с работата на министерството. Очаква се заместник-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков да оповести наскоро разсекретената актуална информация за организационната и щатна структура на МВР.

Участниците в конференцията ще обсъдят и резултатите от сравнителното изследване за достъп до обществена информация за работата на МВР и полицията в 10 държави, осъществено от "Отворено общество" и Програма Достъп до информация. Участие във форума, който ще се проведе на 19 януари, вторник, в хотел "Радисън Блу Гранд Хотел", ще вземе вътрешният министър Цветан Цветанов.

Programmes About OSI News Priorities Experts Publications Links Mission Founder Trustees Staff Annual Report Financing Contract Us