Програми
Правни стандарти и способи за административна
и съдебна защита на ползвателите на здравни услуги

23.03.2011

Институт "Отворено общество" – София организира семинар на тема “Правни стандарти и способи за административна и съдебна защита на ползвателите на здравни услуги”. На семинара експерти на "Отворено общество" ще представят социологическо изследване на най-честите нарушения на здравните права на гражданите. Адвокат Илиана Савова, директор на Програмата за правна защита на бежанци и мигранти на Български хелзинкски комитет, ще направи анализ на правната уредба по темата.

Семинарът е предназначен за юристи, които специализират в областта на защитата на здравните права на гражданите и адвокати, които работят със специализирани пациентски организации.

Участието е с предварително записване. Броят на участниците е ограничен до 30. Семинарът ще се проведе на 6 април, сряда, от 10 до 12 ч. в град София, зала МАТИ-Д, НДК.

Можете да заявите желание за участие в семинара като попълните регистрационна карта и я изпратите на вниманието на Велислава Делчева - експерт Правосъдие и вътрешен ред – e-mail: vdelcheva@osi.bg, факс 02/ 951 63 48, тел. 02/930-66-41 в срок до 29 март 2011 г.

Programmes About OSI News Priorities Experts Publications Links Mission Founder Trustees Staff Annual Report Financing Contract Us